luni, 14 august 2017
Langoș Szafi Free, fără gluten ( fără lapte, ouă, drojdie, soia )
Ingrediente:
·
140
g de amestec făină Szafi Free pentru langoș ( aici
)
·
20
g de zeamă de lămâie
·
100
g de apă călduță
·
2
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
Mod de preparare:
Amestecăm ingredientele și lăsăm aluatul 10 minute la odihnă. Mai adăugăm
făină, încât să-l putem întinde și să nu se lipească.
Întindem aluatul, îl coacem 5 minute în cuptorul încălzit. O ungem cu iaurt
amestecat cu usturoi și piper ( pentru cei vegani cu iaurt de
cocos ), îl
presărăm cu cașcaval ( sau cașcaval vegetal ), punem peste bacon și ceapă.
Se coace 20-25 de minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu