luni, 18 decembrie 2017
Găluște cu „brânză” vegană, fără gluten ( fără lapte, ouă, fără zahăr adăugat )
Ingrediente (8 găluște):
· 70
g de amestec făină Szafi Reform pentru prăjituri (aici)
· 80
g de griș de ovăz fără gluten (aici)
· 20
g de eritrit (aici)
· 6
g de coajă de lămâie
· 20
g de zeamă de lămâie
· Un
vârf de cuțit de vanilie măcinată, sau 5 g de aromă de vanilie
· 160
g de apă
Pentru
presărare:
· 20
g de pesmet
Amestecăm pesmetul cu
ulei și-l prăjim un pic.
Mod
de preparare:
Amestecăm apa cu grișul,
eritritul, sarea și le fierbem pe foc mic, până ce se îndensește.
Adăugăm celelalte
ingrediente. După ce se răcește frământăm un pic aluatul, apoi îl punem în
frigider.
Formăm din aluat 10
găluște și le dăm puțin în pesmet.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu