sâmbătă, 23 iunie 2018
Pogăcele Szafi Free, cu brânză, cu conținut redus de fibre (fără gluten, ouă, cu conținut redus de grăsimi, poate fi preparat și fără lapte)
Ingrediente:
· 200
g de brânză fără lactoză, sau brânză paleo (aici)
· 100
g de apă călduță
· 4-5
g de sare (aici)
· Un
praf de acid ascorbic (opțional)
· 4
g de drojdie pudră
· 200
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine cu conținut redus de fibre (aici)
Mod
de preparare:
Adăugăm ingredientele
într-un robot de bucătărie pentru frământat aluat, apoi lăsăm aluatul la odină
cel puțin 30 de minute, acoperit, într-un loc călduț.
Pe o suprafață presărată
cu făină, întindem aluatul și-l crestăm cu un cuțit. Tăiem din elpogăcele.
Le suflăm cu ulei.
Se coc 23-25 de minute în
cuptorul preîncălzit la 190 de grade.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu