sâmbătă, 23 iunie 2018
Tortilla/burrito/chapati/pâine indiană Szafi Free, cu conținut redus de fibre (vegan, fără gluten, lapte, ouă, cu conținut redus de grăsimi)
Ingrediete (3 bucăți):
· 100
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine cu conținut redus de fibre (aici)
· 2
g de sare himalaya (aici)
· 10
g de zeamă de lămâie
· 90
g de apă
· +
făină pentru frământare, întindere aluat
Mod
de preparare:
Amestecăm apa cu zeama de
lămâie și sare, adăugăm făina și lăsăm aluatul 10 minute la odihnă.
Pe o suprafață presărată
cu fănă, întindem aluatul într-o foaie subțire, din care tăiem 3 cercuri cu
diametrul de 18 cm.
Le prăjim într-un aparat
de făcut clătite, caldă, dar nu prea fierbinte.
Valoarea nutrițională pe bucată:
· Valoare
energetică: 171 kcal
· Proteine:
3,6 g
· Grăsime:
0,8 g
· Carbohidrați:
36 g
· Fibre:
2,5 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu