joi, 19 iulie 2018
Focaccia patiserie umplută Szafi Free, cu conținut redus de fibre (vegan, fără gluten, lapte, ouă)
Ingrediente:
· 170
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine cu conținut redus de fibre (aici)
· 3
g de sare himalaya (aici)
· 3
g de drojdie pudră
· 15
g de oțet de mere
· 150
g de apă călduță
Topping:
· 1
roșie tăiată în bucățele
· Usturoi
răzuit
· Sare,
piper, oregano, busuioc
· Spray
de ulei sau ulei de măsline
Mod
de preparare:
Amestecăm ingredientele
uscate și cele lichide în boluri separate, le lucrăm împreună. Îl acoperim și-l
lăsăm să se odihnească 30 de minute.
Frământăm aluatul pe o
suprafață presărată cu făină, apoi îl întindem într-o foaie de 24x17 cm.
O acoperim si o lăsăm din
nou la odihnă 10 minute. Suflăm foaie cu ulei, o presărăm cu condimete, roșii,
usturoi. Se coace 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit la 190-200 de grade.
Am preparat sos din pastă
de tomate, apă, condiment pentru barbecue (aici)
și un pic de îndulcitor.
Patiserie umplută
Împărțim aluatul în 6
bucăți și le umplăm cu ketchup și porumb.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu