miercuri, 27 aprilie 2016
Cozonac leopard paleo ( fără gluten , lactoză , puține calorii )
Ingrediente
:
·
15
dkg de făină pentru patiserii dulci ( aici )
·
2
dl de lapte de nucă de cocos cald
·
1
gălbenuș pentru ungere
Mod de preparare :
Frământăm ingredientele ( în afară de cacao ) , apoi împărțim aluatul în
două . Frământăm una dintre jumătăți cu pudra de cacao , apoi îl împărțim în
7-7 părți egale . Din cele cu cacao formăm fâșii și le învelim cu cele fără
cacao .
Le așezăm într-o formă de silicon pentru pâine ( 4 jos și 3 deasupra ) .
Ungem cu gălbenușul de ouă și coacem 35-40 de minute la 180 de grade.
Consumăm doar după
ce se răcește .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu