joi, 21 aprilie 2016

Prăjitură Dots din fulgi de ovăz




Blat :

·       4 ouă
·       4 linguri de apă
·       2 linguri de îndulcitor Dia Wellness ( aici )
·       4 linguri de făină de ovăz
·       2 linguri de pudră de cacao
·       1 linguriță de praf de copt ( aici )

Separăm gălbenușurile de ouă și le amestecăm cu înlocuitorul de zahăr, apoi cu ajutorul unui robot de bucătărie adăugăm apa , făina , pudra de cacao și praful de copt . Se bate albușul până obținem o spumă tare și amestecăm încet cu aluatul obținut . Se coace la 170 de grade într-o tavă mică în cuptor cu convecție preîncălzit.

Crema de brânză :

·       250 g de brânză dulce
·       150 g de iaurt
·       2 linguri de îndulcitor Dia Wellness
·       1 lingură de fulgi de ovăz
·       Vanilie , coajă de lămâie bio

Ingredientele se amestecă cu un mixer de bucătărie până când obținem o cremă .

Se taie blatul în două și-l umplem cu crema de brânză . Se poate turna pe deasupra ciocolată topită fără zahăr , sau cremă de ciocolată de casă .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu