vineri, 20 mai 2016

Chiflă sau baghetă dietetică , cu fulgi de ovăz , fără drojdie




          Ingrediente :
·       3 albușuri de ou
·       5 g de sare Himalaya ( aici )
·       5 g de praf de copt ( aici )
·       50 g de apă
·       150 g de brânză
·       300 g de fulgi de ovăz

Mod de preparare :
Frământăm ingredientele și formă chifle din aluat ( aluatul trebuie să fie mai moale , dar nu lichid , ușor de format ) , apoi se coc 20 de minute în cuptor cu convecție la 180 de grade .

Împărțit în 10 bucăți  , valoarea nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 130 kcal
Proteine : 7,2 g
Lipide : 2,5 g
Carbohidrați : 21 g



3 comentarii:

  1. albusurile se bat spuma? Si ce fel de branza trebuie folosita? Multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna !
    Albușurile se amestecă cu celelalte ingrediente , nu se bat spumă .
    Se folosește brânză de vaci .

    RăspundețiȘtergere