marți, 28 iunie 2016

Mini grisine paleo cu susan ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )




Sărățele paleo , dietetice , fără gluten !


          Ingrediente :

·       80 g de făină Szafi Fitt pentru patiserii sărate ( aici )
·       40 g de făină de manioc
·       20 g de făină de fibre de bambus ( aici )
·       2 g de bicarbonat de sodiu ( aici )
·       2 g de sare ( aici )
·       3 gălbenușuri de ouă
·       30 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       1 lingură de oțet de mere
·       130 g de lapte de cocos
·       10 g de Grana Padano ( răzuit )
·       2 linguri de susan

Mod de preparare :

Ingredientele uscate ( în afară de susan ) și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus și-l împărțim în 24 de bucăți .
Sucim din ele câte un baton de 13 cm lungime .
Le ungem cu albuș de ouă și le presărăm cu susan .
Așezăm batoanele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .

Coacere :

Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .

Valoarea nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 39 kcal
Proteine : 1,4 g
Lipide : 2,6 g
Carbohidrați : 2,7 g



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu