joi, 7 iulie 2016
Rețetă Panettone ( paleo, fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați )
Cozonac italian în versiune paleo , fără gluten , cu
conținut redus de carbohidrați !
Ingrediente
:
·
Un
praf de vanilie măcinată
·
2
ouă
·
3
albușuri de ouă
·
3
caise uscate , mărunțite
·
2
curmale uscate , mărunțite
·
5
g de afine uscate
·
Coaja
unei portocale bio
·
5
linguri de apă
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună . Se
adaugă în aluat fructele uscate mărunțite .
Turnăm aluatul într-o formă cu diametrul de 10 cm și înălțimea de 12 cm , tapetată
cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coace 40 de minute în cuptorul cu convecție preîncălzit la 180 de grade
, apoi încă 20 de minute la 170 de grade .
Scoatem cozonacul din formă , și-l coacem încă 10 minute fără formă .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu