joi, 19 mai 2016
Colțunaș cu gust de brânză , vegană , fără gluten ( paleo , vegană , fără lapte , ouă , cu puține grăsimi )
Ingrediente ( 6 bucăți ) :
Aluat :
·
50
g de apă fierbinte
·
80
g de piure de mere ( sau alte legume / fructe , ex. dovleac )
Cremă de brânză :
·
1,5
linguri de suc de lămâie
·
1-2
lingurițe de coajă de lămâie
·
20
g de stafide ( nu e necesar )
·
Un
vârf de cuțit de vanilie
·
70
g de apă
Mod de preparare :
Prima dată curățăm merele , le fierbem , apoi le turmixăm .
Amestecăm apa fierbinte cu crema de cocos și piureul de mere , apoi adăugăm
făina și frământăm aluatul .
Până amestecăm ingredientele pentru crema de „brânză” , lăsăm aluatul la
odihnă .
Întindem aluatul pe o hârtie cerată și tăiem cercuri cu ajutorul unui pahar
mare . ( 5-6 buc .)
Împărțim crema pe cercurile de aluat , iar cu ajutorul unei furculițe
formăm colțunași .
Se coc 25 de minute în cuptorul cu convecție preîncălzit la 175 de grade .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu