joi, 19 mai 2016

Rondele de pandișpan cu budincă de căpșuni paleo ( fără lapte , gluten , zahăr , cu conținut redus de carbohidrați )




Preparăm jumătate de porție din blatul care poate fi găsit aici !

          Mod de preparare :
Aluatul se pune cu o lingură pe hârtia de copt , astfel încât să obținem 8 cercuri . ( aproximativ o lingură și jumătate pentru un cerc )

          Coacere :
Se coace 12 minute la 170 de grade . ( Trebuie să avem grijă să nu se usuce ! )

          Ingrediente cremă :
·       35 g de budincă de căpșuni ( aici )
·       120 g de lapte de nucă de cocos
·       50 g de cremă de nucă de cocos ( aici )
·       52 g de căpșuni tăiate în felii subțiri
·       57 g de afine ( 16 buc. )

Mod de preparare :

Amestecăm budinca în laptele de cocos și o fierbem până se face densă . Adăugăm crema de cocos îl amestecăm bine și îl lăsăm să se răcească .

În cercurile răcite adăugăm 1,5 lingurițe de budincă , o felie de căpșuni , 2 bucăți de afine și îl împăturim .

Valoarea nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 73 kcal
Proteine : 2,4 g
Lipide : 4,5 g
Carbohidrați : 5,5 g





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu