marți, 17 mai 2016

Sărățele cu leurdă , paleo – vegane ( fără lapte , gluten , ouă , drojdie , zahăr , cu conținut redus de carbohidrați )




Sărățele cu leurdă foarte gustoase , paleo – vegane , cu conținut redus de carbohidrați și bogată în fibre

Poate fi consumat de cei care au intoleranță la gluten , la lactoză , la ouă , la drojdie , diabetici , vegani , cei care țin dietă paleo , sau vor să slăbească !

          Ingrediente ( 28 de bucăți ) :
         
·       50 g de amestec de făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       70 g de făină pentru patiserii sărați
·       25 g de făină de tapioca ( aici )
·       5 g de sare Himalaya ( aici )
·       30 g de cremă de nucă de cocos Szafi Fitt ( aici )
·       25 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       40 g leurdă
·       220 g de apă fierbinte

Mod de preparare :

Prima dată călim leurda în uleiul de nucă de cocos ( 4-5 minut ) , apoi adăugăm crema de cocos și apa fierbinte .
Amestecăm ingredientele uscate , turnăm peste lichidul fierbinte și le amestecă .
Când se răcește puțin , frământăm pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus .
Întindem aluatul într-o foaie de 0,5 cm grosime și tăiem fâșii de 12 cm ( 28 de bucăți ) . Răsucim fâșiile de 3-4 ori și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .

Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul cu convecție preîncălzit la 170 de grade .

Valoarea nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 20,5 kcal
Proteine : 0,4 g
Lipide : 1,2 g
Carbohidrați : 2 g



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu