luni, 6 iunie 2016
Gogoașă paleo umplută ( fără lapte , drojdie , zahăr )
Ingrediente :
Mod de preparare :
Preparăm aluatul pentru gogoși după
instucțiunile de pe ambalaj .
Aici
găsiți rețeta împreună cu un filmuleț !
Întindem aluatul într-o foaie de grosime de
aproximativ 0,5 cm , apoi tăiem din el 7 pătrățele de 8*8 cm .
Punem câte o linguriță de gem în fiecare
pătrat , apoi facem forme de gogoși din ele .
Coacere :
Se coc 15-18 minute în cuptorul cu convecție
preîncălzit la 175 de grade .
Se coc 22 minute în cuptorul fără convecție
preîncălzit la 200 de grade .
Dacă se coc în cuptor fără convecție , trebuie
să punem 2,5 dl de apă pentru aburi .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu