vineri, 1 iulie 2016

Ciuperci portobello raw vegan , cu sos de usturoi , rozmarin și alune caju ( fără ingrediente de origine animală , paleo , fără gluten , zahăr )




          Ingrediente :

·       4 ciuperci portobello

Umplutură :

·       3 roșii
·       1 ardei
·       1 ceapă
·       Ardei iute
·       5-6 foi de spanac
·       Ulei de măsline
·       8 boabe de măsline
·       Sare

Sos :

·       2 pumni de alune caju crude
·       150 ml de apă
·       2 căței de usturoi
·       3-4 prafi de rozmarin măcinat
·       Sare


Mod de preparare :

Curățăm ciupercile și le scoatem codița . Ungem ciupercile cu ulei de măsline sărat și le deshidratăm 4 ore la 50 de grade în aparatul de deshidratat fructe și legume.
Le putem deshidrata și în cuptor , sau cine nu este raw vegan le poate deshidrata și la temperatură mai mare .
Deshidratăm și roșiile , ardeiul , ceapa feliată , până se fac moi , nu uscate .

Umplutură :
Tăiem în bucățele roșiile , ardeiul , ceapa , măslinele , ardeiul iute , spanacul și adăugăm ulei de măsline și sare .

Sos :
Turmixăm ingredientele până când se face cremă .


Umplem ciupercile cu umplutura și le stropim cu sosul de alune de caju .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu