miercuri, 5 octombrie 2016

Corn Szafi Free în două culori ( vegan , fără gluten , lapte , ouă , drojdie , cu conținut redus de lipide )




          Ingrediente aluat alb și mod de preparare :

·       140 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici )
·       15 g de îndulcitor Szafi Fitt de 4 ori mai dulce ( aici )
·       Un praf de sare himalaya ( aici )
·       Un vârf de cuțit de pudră de vanilie ( aici )
·       9 g de coajă de lămâie
·       20 g de zeamă de lămâie
·       140 g de apă călduță

Amestecăm ingredientele uscate , apoi adăugăm zeama de lămâie , apa și-l frământăm .
Lăsăm aluatul la odihnă .

Ingrediente aluat cu roșcove și mod de preparare :

·       120 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici )
·       20 g de pudră de roșcove ( aici )
·       15 g de îndulcitor Szafi Fitt de 4 ori mai dulce ( aici )
·       Un praf de sare himalaya ( aici )
·       Un vârf de cuțit de pudră de vanilie ( aici )
·       9 g de coajă de lămâie
·       20 g de zeamă de lămâie
·       140 g de apă călduță

Amestecăm ingredientele uscate , apoi adăugăm zeama de lămâie , apa și-l frământăm .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .

Frământăm aluaturile pe o suprafață presărată cu făină și le întindem în cercuri cu diametrul de 34 cm .
Așezăm blatul cu pudră de roșcove peste blatul alb și o tăiem în 12 felii . Rulăm cornuri din ele .
Așezăm cornurile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le suflăm cu ulei .

Coacere :

Se coc 10 minute în cuptorul preâncălzit la 200 de grade , apoi încă 22 de minute la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .

Valoarea nutrițională pe bucată :


Valoare energetică : 73,65 kcal
Proteine : 1,7375 g
Lipide : 0,28 g
Carbohidrați : 14,4 g




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu