marți, 18 octombrie 2016
Covrigei Szafi Free vegani , din amestec făină pentru pizza ( fără , gluten , lapte , ouă , drojdie , porumb , soia )
Ingrediente
( 45 de bucăți ) :
·
16
g de zeamă de lămâie
·
100
g de apă călduță
Mod de preparare :
Frământăm amestecul de făina cu apa și zeama de lămâie și-l lăsăm 10 minute
la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de bamus , apoi îl
întindem într-o foaie cu grosimea de 3-4 mm .
Tăiem aluatul cu forme pentru covrigei și le așezăm pe o tavă tapetată cu
hârtie de copt . Le ungem cu ulei de nucă de cocos ( opțional ) .
Cele unse cu ulei sunt crocante , iar cele pe care nu le-am uns cu ulei
sunt crocante pe afară , iar moale în mijloc .
Se coc 12 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 10,6 kcal
Proteine : 0,3 g
Lipide : 0,05 g
Carbohidrați : 2,1 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu