marți, 18 octombrie 2016

Galette cu brânză sărată și mărar ( fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați )





          Ingrediente :

·       100 g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       50 g de a amestec făină Szafi Fitt pentru patiserii sărate
(
aici )
·       1 linguriță de sare himalaya ( aici )
·       Un păhărel de iaurt de 1,4 %
·       20 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       1 ouă de mărimea M
·       100 ml de apă rece

Mod de preparare :

Frământăm ingredientele , întindem aluatul între două foi de copt , îl așezăm în formă de plăcintă ( sau tigaie) tapetată cu hârtie de copt .
Amestecăm 250 g de brânză de vaci cu o linguriță de sare și o legătură de mărar proaspăt , mărunțit , coajă de lămâie , zeama unei jumătate de lămâie . Punem crema pe galette , apoi îndoim marginile aluatului .

Se coace 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 170 de grade .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu