marți, 18 octombrie 2016
Galette cu brânză sărată și mărar ( fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
Un
păhărel de iaurt de 1,4 %
·
1
ouă de mărimea M
·
100
ml de apă rece
Mod de preparare :
Frământăm ingredientele , întindem aluatul între două foi de copt , îl
așezăm în formă de plăcintă ( sau tigaie) tapetată cu hârtie de copt .
Amestecăm 250 g de brânză de vaci cu o linguriță de sare și o legătură de
mărar proaspăt , mărunțit , coajă de lămâie , zeama unei jumătate de lămâie .
Punem crema pe galette , apoi îndoim marginile aluatului .
Se coace 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 170 de grade .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu