marți, 18 octombrie 2016
Biscuiți dulci crocanți paleo ( fără gluten , lapte , fără zahăr adăugat , cu conținut redus de carbohidrați )
După rețeta populară de biscuiți crocanți vegani ( aici
) ,
acum găsiți și versiunea dulce , paleo .
Rețeta de biscuiți sărați a fost deja publicat ( aici ) .
acum găsiți și versiunea dulce , paleo .
Rețeta de biscuiți sărați a fost deja publicat ( aici ) .
Ingrediente
( 26 bucăți ) :
·
150
g de amestec făină Szafi Fitt pentru prăjituri ( aici
)
·
20
g de făină de fibre de bambus ( aici
)
·
30
g de lapte praf de cocos ( aici
)
·
1
g de sare Himalaya roz ( aici
)
·
Coaja
unei lămâi ( 11 g )
·
3
ouă de mărimea M ( 148 g )
·
40
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
2
linguri de apă ( 20 g )
·
4
g de făină de fibre de bambus pentru frământare ( aici
)
·
15
g de cacao pudră -> în versiunea cu cacao ( aici
)
·
1,5
g de condiment pentru turtă dulce -> în versiunea cu condimente
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele uscate și cele lichide ( dacă dorim versiunea cu
cacao sau cea cu condimente , adăugăm cacao sau condimente ) .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de bambus , apoi îl
întindem într-o foaie cu grosimea de 4 mm , între două folii alimentare și-l
tăiem în forme dorite .
Așezăm biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 35 de minute în cuptorul preîncălzit la 160 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 40 kcal
Proteine : 1,2 g
Lipide : 2,7 g
Carbohidrați : 2,7 g
Valoarea nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 312 kcal
Proteine :9,6 g
Lipide : 21,4 g
Carbohidrați : 21,2 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu