joi, 27 octombrie 2016

Prăjitură paleo cu dovleac ( fără gluten , lapte , fără zahăr adăugat , cu conținut redus de carbohidrați )





          Ingrediente :

·       4 ouă de mărimea M
·       20 g de eritrit ( aici )
·       200 g de amestec făină Szafi Fitt pentru prăjituri ( aici )
·       300 g de dovleac copt
·       30 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       10 g de praf de copt ( aici )
·       100 g de nucă mărințită

Mod de preparare :

Amestecăm dovleacul cu uleiul de nucă de cocos , iar amestecul de făină cu praful de copt .

Amestecăm ouăle cu îndulcitorul să obținem cremă , adăugăm piureul de dovleac , apoi făina cu praful de copt . Le amestecăm până ce obținem un aluat dens , apoi adăugăm nuca .

Turnăm aluatul într-o tavă de 20x30 cm , tapetată cu hârtie de copt siliconată .

Se coace 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu