miercuri, 19 octombrie 2016
Rizotto cu pește ( rețetă simplă , fără gluten , lapte , ouă )
REȚETĂ ( 3 porții )
Pasul 1 : Am fiert 200 g de orez , în apă puțin sărată .
Pasul 2 : Condimentăm cu o jumătate de pachet de condimente pentru
pește ( aici
) 300 g de calmar feliat și 400 g de pește file Alaska , apoi îi prăjim 2-3
minute , într-o lingură de ulei de nucă de cocos ( aici
) .
Pasul 3 : Am adăugat la pește o legătură de mărar mărunțit
( opțional ) , zeama unei jumătăți de lămâi , apoi orezul fiert .
( opțional ) , zeama unei jumătăți de lămâi , apoi orezul fiert .
Pasul 4 : Am adăugat 150 g de cremă de cocos ( aici
) , în două reprize , cu aproximativ 3 minute diferență , amestecând bine .
Încercați ! Foarte gustos și nu are gust de cocos !
Veganii îl pot prepara cu legume !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu