miercuri, 19 octombrie 2016

Rizotto cu pește ( rețetă simplă , fără gluten , lapte , ouă )




REȚETĂ ( 3 porții )

         Pasul 1 : Am fiert 200 g de orez , în apă puțin sărată .

Pasul 2 : Condimentăm cu o jumătate de pachet de condimente pentru pește ( aici ) 300 g de calmar feliat și 400 g de pește file Alaska , apoi îi prăjim 2-3 minute , într-o lingură de ulei de nucă de cocos ( aici ) .

Pasul 3 : Am adăugat la pește o legătură de mărar mărunțit
( opțional ) , zeama unei jumătăți de lămâi , apoi orezul fiert .

Pasul 4 : Am adăugat 150 g de cremă de cocos ( aici ) , în două reprize , cu aproximativ 3 minute diferență , amestecând bine .

Încercați ! Foarte gustos și nu are gust de cocos !


Veganii îl pot prepara cu legume !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu