joi, 3 noiembrie 2016

Blat alb Szafi Free cu puține grăsimi și cu îndulcitor de patru ori mai dulce ( vegan , fără gluten , lapte , ouă , soia )





          Ingrediente :

·       250 g de amestec făină Szafi Free pentru blat alb ( aici )
·       200 g de apă
·       30 g de zeamă de lămâie
·       14 g de îndulcitor de patru ori mai dulce ( aici )



Mod de preparare :

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și suflăm forma de tort cu ulei .

Amestecăm apa , cu zeama de lămâie și cu îndulcitor .

Adăugăm amestecul de făină și- l amestecăm cu un tel , până ce obținem o cremă densă și turnăm crema în forma de tort .

Se coace 19-21 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .

După ce se răcește blatul , îl tăiem în două și-l umplem cu cremă de tort .


Valoare nutrițională pe 100 g :

Valoare energetică : 227,4 de calorii
Proteine : 4,9 g
Lipide : 1,1 g
Carbohidrați : 38,8 g



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu