luni, 28 noiembrie 2016

Langoș Szafi Free vegan , cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten , lapte , ouă , soia , drojdie )



Așa puteți reduce conținutul de carbohidrați
la langoșul vegan !!



Va fi puțin mai moale , decât după  rețeta originală de langoș vegan 
( aici ) , dar totuși foarte gustos !!


          Ingrediente ( 3 langoși ) :

·       120 g de amestec făină Szafi Free pentru langoș ( aici )
·       60 g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       2 g de sare Himalaya ( aici )
·       2 g de bicarbonat de sodiu ( aici )
·       20 g de oțet de mere
·       280 g de apă călduță
·       + 2 g de amestec făină Szafi Free pentru langoș , pentru frământare aluat



Mod de preparare :

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Îl frământăm pe o suprafață presărată cu făină și-l împărțim în 3 bucăți .
Cu mâinile presărate cu făină , formăm din cele două bucăți câte un cerc cu diametrul de 17 cm .
Încingem ulei de nucă de cocos , pe foc mediu , îi prăjim câte 2 minute pe ambele părți .
Îi punem pe șervețele pentru a absorbi uleiul .


1 langoș conține doar 25,7 g de carbohidrați

100 g de langoș conține 16,3 g de carbohidrați

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu