marți, 22 noiembrie 2016
Langoș Szafi Free vegan ( fără gluten , lapte , ouă , soia , drojdie )
Ingrediente
:
·
140
g de amestec făină Szafi Free pentru langoș ( aici
)
·
20
g de zeamă de lămâie
·
100
g de apă călduță
·
Ulei
de nucă de cocos ( aici
)
Mod de preparare :
Încingem uleiul de nucă de cocos .
Frământăm ingredientele și lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Aluatul va fi moale , dar ușor de modelat .
Îl frământăm pe o suprafață presărată cu făină și-l împărțim în două bucăți
.
Cu mâinile unse cu ulei , formăm din cele două bucăți câte un cerc cu
diametrul de 16 cm .
În uleiul încins , îi prăjim câte 4-5 minute pe ambele părți .
Îi punem pe șervețele pentru a absorbi uleiul .
Îi servim după gust și dietă .
De exemplu : cremă de cocos ( aici
) amestecat cu zeamă de lămâie și sare ( aici
) + cașcaval vegetal .
Observație : în funcție de uleiul folosit , timpul de prăjire se poate
schimba !!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu