miercuri, 30 noiembrie 2016

Minipizza paleo ( fără gluten , lapte , soia , cu conținut redus de carbohidrați )





          Ingrediente :
         
          Aluat :

·       500 g de conopidă
·       5 ouă
·       2 căței de usturoi
·       Sare , piper , oregano , busuioc
·       50 g de făină de nucă de cocos ( aici )

Sos :

·       1 lingură de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       O ceapă albă tocată
·       2-3 usturoi tocați
·       2-3 dl de pastă de tomate
·       Sare , piper , oregano , busuioc

Topping :

·       Rosii
·       Măsline
·       Ceapă roșie
·       Ciuperci
·       Mozzarella


Mod de preparare :

Punem conopida în tocător , îl amestecăm cu ouă , făină de cocos și condimente .
Formăm cercuri de 6-8 cm cu ajutorul unei forme de pogăcele și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie siliconată .
Se coc 10 minute la 180 de grade .
Între timp preparăm sosul : prăjim ceapa și usturoiul în ulei de nucă de cocos , apoi le amestecăm cu pasta de tomate și condimentele .
Ungem cercurile cu sos și punem toppingul peste . Se coc încă 5-8 minute .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu