marți, 15 noiembrie 2016

Prăjitură paleo cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten , lapte , soia , zahăr adăugat )





Batem spumă tare din 9 albușuri de ouă , apoi adăugăm gălbenușurile , îndulcitor după gust ( aici ) și-l amestecăm cu un mixer .

Adăugăm 75 g de amestec făină pentru reducerea carbohidraților
( aici ) , amestec condimente pentru turtă dulce și 12 g de praf de copt ( aici )  .

Adăugăm aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt siliconată .

Se coace 20-25 de minute la 180 de grade .

Prăjitura este moale , nu este uscată și nu se sfărâmă !!

Tăiem prăjitura în 15 bucăți .

Valoare nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 54,58 de calorii
Proteine : 4,24 g
Lipide : 0,6 g
Carbohidrați : 3,7 g



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu