vineri, 25 noiembrie 2016

Salată de vinete cu mentă ( paleo , vegan , fără gluten , lapte , ouă , cu conținut redus de carbohidrați )





REȚETĂ :

Tăiem vinetele în pătrățele și le condimentăm cu usturoi granulat
( aici ) și sare afumată , le punem într-o tavă tapetată cu hârtie cerată , le stropim cu un pic de ulei de nucă de cocos ( aici ) .
Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .

Între timp amestecăm crema de cocos ( aici ) cu zeamă de lămâie , sare ( aici ) și mentă proaspătă , mărunțită după gust . ( Nu va avea gust de cocos . )
Am folosit zeama unei lămâi mai mici , la aproximativ 2 dl de cremă de cocos .

Amestecăm vinetele cu sosul și-l servim .


Poate fi consumată la mic dejun lângă un sandwich , sau ca o garnitură lângă felul principal !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu