joi, 5 ianuarie 2017

Tort de morcovi fără gluten ( fără lapte , soia , zahăr adăugat )




          Ingrediente și mod de preparare blat :

·       100 g de fulgi de ovăz ( aici )
·       100 g de amestec făină Szafi Fitt pentru prăjituri ( aici )
·       40 g de îndulcitor de 4 ori mai dulce ( aici )
·       4 ouă de mărimea M
·       5 morcovi tocați
·       100 g de nucă măcinată
·       Un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu ( aici )
·       1 lingură de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       Un sfert din zeama unei portocale ( restul merge în cremă )
·       După gust : scorțișoară , amestec condimente pentru biscuiți
( aici ) , aromă de vanilie , coajă de lămâie

Amestecăm ingredientele și turnăm aluatul într-o tavă medie .
Se coace 45-50 de minute la 180 de grade .


Ingrediente și mod de preparare cremă :

·       1 cutie de cocomas ( aici )
·       3 dl de iaurt Alpro natural
·       Zeama de portocale rămasă
·       Un plic de pudră de budincă cu gust de cremă de brânză
·       2 linguri de eritrit cu vanilie
·       2 linguri de făină de konjac ( aici )


Amestecăm ingredientele , turnăm crema peste blat și lăsăm prăjitura în frigider peste noapte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu