miercuri, 15 februarie 2017

Pizza Szafi Free cu margine umplută cu cașcaval ( fără gluten , lapte , ouă , drojdie )






          Ingrediente blat :

·       120 g de amestec făină Szafi Free expres ( aici )
·       2 g de sare himalaya ( aici )
·       10 g de oțet de mere
·       150 g de apă
·       + 2 g de amestec făină Szafi Free expres pentru frământare și întindere aluat
·       Putem adăuga amestec de condimente italian ( aici )

Topping după gust și dietă ( ex. pastă de tomate )
Cașcaval după gust și dietă .

Mod de preparare :

Preîncălzim cuptorul la 200 de grade .

Amestecăm ingredientele și frământăm bine aluatul , apoi îl lăsăm 10 minute la odihnă .

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt .

Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l întindem într-un cerc cu diametrul de 26 cm .
Tăiem fâșii de cașcaval și le așezăm de jur împrejur .
Acoperim cașcavalul cu aluatul rămas pe margine ( diametrul va fi de 22 cm ) .
Se înțeapă aluatul cu furculița din loc în loc .

Se coace 22 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .

Între timp preparăm toppingul .

Se unge aluatul cu sos de roșii ( sos de pizza ) , punem peste toppingul dorit și se coace încă 15 minute .

Timpul de coacere în total este 37 de minute .


Deoarece blatul este vegan , putem prepara pizza vegană cu legume .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu