luni, 29 mai 2017

Brioșe paleo cu leurdă și șuncă ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )




          Ingrediente ( 6 bucăți ) :

·       100 g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici )
·       1 g de piper măcinat
·       100 g de șuncă de piept de pui ( rețetă șuncă de casă )
·       40 g de leurdă mărunțit
·       4 ouă de mărimea M
·       20 g de zeamă de lămâie


Mod de preparare :

Spălăm leurda și o mărunțim .
Amestecăm făina cu piper și leurdă .
Într-un bol separat amestecăm ouăle cu zeama de lămâie .
Adăugăm amestecul de făină la ouă și le amestecăm .
Turnăm aluatul în forme pentru brioșe .

Coacere :

Se coc 35 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .



Valoarea nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 108 kcal – cu fibre
Proteine : 8,8 g
Lipide : 4,4 g
Carbohidrați : 7 g
         

Valoarea nutrițională pe 100 g :

Valoare energetică : 191 kcal – cu fibre
Proteine : 15,6 g
Lipide : 7,8 g
Carbohidrați : 12,4 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu