luni, 29 mai 2017

Rețete tiramisu fără gluten ( fără soia , fără zahăr adăugat )




Blatul este preparat după rețeta blatului perfect , paleo :
Rețeta AICI !!


Rețeta 1 :

          Mod de preparare cremă :

Amestecăm cu un tel : mascarpone light ( sau mascarpone fără
lactoză ) + eritrti după gust ( aici ) .

Tăiem blatul răcit în 3 bucăți , fiecare bucată se taie în pătrățele .
Punem un rând de blat , o stropim cu cafea cu rum , punem peste cremă , punem încă un rând de blat ... așa mai departe .
La sfârșit o presărăm cu pudră de cacao degresată ( aici ) .





Rețeta 2 :

Crema :

·       1 pachet de praf de budincă cu vanilie și portocale fiert cu 3 dl de lapte  + 1 lingură de eritrti ( aici )
·       Coaja unei portocale
·       Lăsăm să se răcească , apoi adăugăm 250 g de mascarpone light sau mascarpone fără lactoză

Stropim bucățelele de blat cu 2,5 dl de amestec de cafea cu rum .
Facem staruri din blat , cremă și pudră de cacao ( aici ) . ( Am mai adăugat și puțănă stafide )



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu