marți, 6 iunie 2017

Budincă de ovăz Szafi Free cu gust de căpșuni și banane , fără gluten ( vegan , fără lapte , soia )




Ingrediente ( 2 porții ) :

·       50 g de praf de budincă de ovăz , cu gust de căpșuni și banane
( aici )
·       4 dl de lapte vegetal ( de ex. lapte de cocos , de migdale ) , sau 4 dl de lapte
·       Îndulcitor ( de ex. 50 g de eritrit ( aici ) , 12-15 g de îndulcitor de 4 ori mai dulce ( aici ) )

Mod de preparare :

     Amestecăm praful de budincă cu îndulcitor și lapte .
     O fierbem , amestecând în continuu , până ce se îndensește .
     O servim cald sau rece , cu fructe , biscuiți , pișcoturi , ciocolată etc. după gust și dietă .

Observație :
·       Cantitatea de lapte se poate schimba în funcție de densitatea lui .
·       Pentru a obține gustul dorit , gustăm înainte de fierbere , dacă mai trebuie sau nu adăugat îndulcitor .



Valoarea nutrițională :
1 porție ( 240 g )*
Valoare energetică :
128 kcal
Lipide :
3 g
Carbohidrați :
22 g
Fibre :
1,9 g
Proteine :
2,5 g
Sare :
0,3 g


          *Cu lapte de migdale alpro , 25 g de eritrit , sau 6 g de îndulcitor de 4 ori maidulce .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu