luni, 17 iulie 2017

Tort de fructe Szafi Free, cu căpșuni ( fără gluten, lapte, soia, fără zahăr adăugat )




          Ingrediente:

·       6 ouă de mărimea M
·       2 linguri de îndulcitor de patru ori mai dulce ( aici )
·       3 linguri de praf de budincă de ovăz, cu gust de căpșuni și banane ( aici )
·       3 linguri de făină de migdale ( aici )

Mod de preparare:

Batem spumă din albușuri, un praf de sare și îndulcitor, adăugăm gălbenușurile și le amestecăm cu mixer, pe viteză mică.
Adăugăm făina și le amestecăm ușor. Turnăm aluatul într-o formă de tort de silicon.

Se coace 30 de minute la 180 de grade.

Între timp preparăm budinca după instrucțiunile de pe ambalaj.


După ce se răcește blatul, turnăm peste budinca, punem peste căpșuni, adăugăm zahăr în zeama de căpșuni și topim în ea gelatina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu