vineri, 18 august 2017

Pită paleo, fără gluten, cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte, soia, drojdie )





          Ingrediente aluat:

·       100 g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu conținut redus de carbohidrați ( aici )
·        1,5 g de sare himalaya ( aici )
·       10 g de oțet de mere
·       15 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       1 ouă de mărimea M
·       100 g de apă
·       + 6 g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , pentru frământare aluat



Mod de preparare :

Amestecăm ingredientele aluatului ( în afară de făină ) cu un tel, apoi adăugăm făina și frământăm aluatul . Aluatul va fii moale, dar după odihnă va fi bună.

Îl lăsăm 10 minute la odihnă.
Între timp tapetăm o tavă cu hârtie de copt și preîncălzim cuptorul la 200 de grade.

Pe o suprafață presărată cu făină frământăm aluatul și-l împărțim în 2 bucăți. Formăm din fiecare bucată un cerc cu diametrul de  12 cm.

Le așezăm pe tavă și le ungem cu ulei de nucă de cocos.

Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade.

Se vede pe poză cât de mare se face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu