vineri, 25 august 2017

Supă cremă de ceapă în pâine preparat din amestec făină pentru patiserii, cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte, soia, poate fi preparată și fără gluten )





          Ingrediente:

·       O pâine ( preparat din 100 g de amestec făină pentru patiserii fără gluten: rețeta AICI )


Ingrediente supă:

·       2 cepe albe
·       2 cepe roșii
·       2 căței de usturoi
·       1 lingură de făină de ovăz fără gluten ( aici )
·       4 linguri de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       Sare himalaya ( aici )
·       Piper
·       Apă
·       1,5 dl de smântână ( sau cremă de cocos cu zeamă de lămâie-cremăde cocos )
·       La servire putem adăuga cașcaval sau cașcaval vegetal

Mod de preparare:

Prăjim ceapa, apoi usturoiul în ulei de nucă de cocos.
Adăugă sare, piper după gust.
O îndensăm cu făină de ovăz, apoi turăm peste apă.

După ce se fierbe, adăugăm 1 pahar de smântână/cremă de cocos și-l turmixăm până ce se face cremă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu