miercuri, 16 august 2017

Terci de quinoa cu semințe de chia, cu gust de vanilie ( vegan, fără gluten, lapte, soia, fără zahăr adăugat )





Cu ajutorul bazei pentru terci de quinoa cu semințe de
chia putem prepara cu ușurință un mic dejun fără gluten,
vegan și foarte gustos!
Baza pentru terci nu conține zahăr și îndulcitor, poate fi
îndulcit după dietă și gust!

          Ingrediente ( 1 porție ):

·       30 g de bază pentru terci de quinoa Szafi Free cu semințe de chia, cu gust de vanilie ( aici )
·       1,5 dl de lapte de cocos
·       Aproximativ 3-4 g de îndulcitor de patru ori mai dulce ( aici )
·       Fructe proaspete , sau fructe uscate, semințe după gust și dietă

Mod de preparare:

Amestecăm baza pentru terci cu lapte de cocos și îndulcitor, le punem pe foc, amestecând încontinuu, și le fierbem până se îndensește.
Le servim cu fructe proaspete, uscate sau semințe.

Valoarea nutrițională :
1 porție ( 175 g )
Valoare energetică :
156 kcal
Lipide :
5,66 g
Carbohidrați :
20,5 g
Fibre :
3,1 g
Proteine :
4,2 g






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu