joi, 17 august 2017
Langoș paleo, fără gluten, cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte, fără drojdie )
Cu 45% mai puține grăsimi față de langoșul
tradițional
preparat cu făină de grâu!
Cu 37% mai puține carbohidrați față de
langoșul tradițional
preparat cu făină de grâu!
Cu 33% mai puține calorii față de langoșul
tradițional
preparat cu făină de grâu!
Fără gluten
Fără drojdie
Fără soia, porumb, orez, cartofi
Paleo
Ingrediente :
· 200 g de amestec făină Szafi Reform pentru
langoș paleo, fără gluten, cu conținut redus de carbohidrați ( aici
)
· 6 g de sare Himalaya ( aici
)
· 20 g de zeamă de lămâie
· 3 ouă de mărimea M
· 100 g de apă
· + 10 g de amestec făină Szafi Reform
pentru langoș, pentru frământare și formare aluat
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele ( în afară de făină ) cu un tel,
apoi adăugăm făina și frământăm aluatul.
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă.
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l
împărțim în 4 bucăți .
Formăm din fiecare bucată câte un cerc cu diametrul de 18
cm, astfel încât marginea să cercului să fie mai groasă decât interiorul.
Îi lăsăm săse odihnească până ce se încinge uleiul ( 5-10
minute ).
În uleiul încins , îi prăjim câte 3 minute pe ambele
părți .
Îi punem pe șervețele pentru a absorbi uleiul .
Îi putem servi după gust cu smântână ( rețetă smântână paleo
aici
), cașcaval ( rețetă cașcaval paleo aici
).
Valoarea nutrițională :
|
1 bucată ( 100 g )
|
|
Valoare energetică* :
|
251 kcal
|
|
Lipide :
|
7,8 g
|
|
Carbohidrați :
|
29,2 g
|
|
Fibre :
|
13,2 g
|
|
Proteine :
|
9,4 g
|
|
Sare :
|
1,7 g
|
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu