sâmbătă, 23 iunie 2018

Pogăcele Szafi Free, cu brânză, cu conținut redus de fibre (fără gluten, ouă, cu conținut redus de grăsimi, poate fi preparat și fără lapte)



 


         Ingrediente:

·       200 g de brânză fără lactoză, sau brânză paleo (aici)
·       100 g de apă călduță
·       4-5 g de sare (aici)
·       Un praf de acid ascorbic (opțional)
·       4 g de drojdie pudră
·       200 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine cu conținut redus de fibre (aici)

Mod de preparare:

Adăugăm ingredientele într-un robot de bucătărie pentru frământat aluat, apoi lăsăm aluatul la odină cel puțin 30 de minute, acoperit, într-un loc călduț.
Pe o suprafață presărată cu făină, întindem aluatul și-l crestăm cu un cuțit. Tăiem din elpogăcele.
Le suflăm cu ulei.
Se coc 23-25 de minute în cuptorul preîncălzit la 190 de grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu