joi, 19 iulie 2018

Focaccia patiserie umplută Szafi Free, cu conținut redus de fibre (vegan, fără gluten, lapte, ouă)






Ingrediente:

·       170 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine cu conținut redus de fibre (aici)
·       3 g de sare himalaya (aici)
·       3 g de drojdie pudră
·       15 g de oțet de mere
·       150 g de apă călduță

Topping:

·       1 roșie tăiată în bucățele
·       Usturoi răzuit
·       Sare, piper, oregano, busuioc
·       Spray de ulei sau ulei de măsline

Mod de preparare:

Amestecăm ingredientele uscate și cele lichide în boluri separate, le lucrăm împreună. Îl acoperim și-l lăsăm să se odihnească 30 de minute.

Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină, apoi îl întindem într-o foaie de 24x17 cm.

O acoperim si o lăsăm din nou la odihnă 10 minute. Suflăm foaie cu ulei, o presărăm cu condimete, roșii, usturoi. Se coace 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit la 190-200 de grade.

Am preparat sos din pastă de tomate, apă, condiment pentru barbecue (aici) și un pic de îndulcitor.



Patiserie umplută

Împărțim aluatul în 6 bucăți și le umplăm cu ketchup și porumb.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu