vineri, 9 noiembrie 2018

Vinete umplute cu bolognese

 Așa poți face un prânz în 15 minutefără gluten. sățios și foarte gustos! 

Preparare:
Am scobit cu o lingură miezul la 3 vinete mai mari.
miezul nu se aruncă (!), l-am tăiat mărunt și l-am amestecat cu 400g de carne tocată. Astfel în câteva minute am obținut un bolognese.
Pentru vegetarieni se face doar cu miezul de la vinete în loc de carne!


Am umplut „bărcuțele” de vinete cu bolognese, am ras niște cașcaval deasupra (pentru vegani cașcaval vegetal pentru pizza), și l-am băgat la cuptor preîncălzit la 200°C (funcția de convecție) și l-am copt 20-25 de minute.
Mențiune: Cei care nu consumă carne, pot prepara mâncarea cu miezul de la vinete, și astfek este foarte gustos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu