miercuri, 21 noiembrie 2018

Melci cu cacao fără gluten cu drojdie Szafi Free

Melci cu cacao fără gluten cu drojdie Szafi Free 

(vegan, fără lapte, ouă, soia)
melci cu cacao fără gluten, cu drojdie Szafi Free 

Ingrediente aluat:
Ingrediente și preparare umplutură:
Toate acestea se amestecă până (se obține o cremă groasă, dar încă tartabilă)

Preparare aluat:
Se amestecă în vase separate ingredientele lichide și cele uscate.
După acesta se pun laolaltă și amestecăm cu lingura de lemn până aluatul se îngroașă.
Se acoperă cu o cârpă de bucătărie și se lasă să stea cca. 15 minute.
După odihnă se mai frământă aluatul pe o suprafață presărată cu făină, după care întindem aluatul  până obținem o foaie de cca 22×38 cm.
Se întinde umplutura uniform, se rulează strâns și se taie în 12 role egale.
La urmă se așează în tava căptușită cu hârtie pentru copt.
Se coace la cuptor preîncălzit la 200°C cu foc jos-sus, timp de 40-42 minute.
valori nutritive pe bucată (ies 12 bucăți, 570 g):
  • Energie: 98 Kcal
  • Proteine: 2,5 g
  • Grăsimi: 1,7 g
  • Carbohidrați: 15 g
*****************

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu