joi, 13 decembrie 2018

Lebkuchen/ turtă dulce cu ciocolată fără gluten Szafi Free

Lebkuchen/ turtă dulce cu ciocolată fără gluten Szafi Free
(Rețetă de la: Vizler-Bokréta Veronika)

Lebkuchen/ turtă dulce cu ciocolată fără gluten Szafi Free

Lebkuchen/ turtă dulce cu ciocolată fără gluten Szafi Free

„Lebkuchen respectiv turtă dulce cu ciocolată! Sunt de vis și foarte simplu de făcut!” 

Ingrediente (pentru 9 turte dulci):
Pentru glazură:
Preaparare:
Am turnat laolaltă apa, oțetul din vin alb și uleiul de cocos, ce am amestecat bine. Am adăugat restul ingredientelor.
A devenit un aluat foarte lipicios, din acest motiv a prin foarte bine că am folosit mănușă de unică folosință, la amestecarea aluatului, după care am pus aluatul la frigider pentru 10 minute. După acesta am umezit mâinile și am format 9 biluțe din aluat.
Le-am așezat în cuptor preîncălzit  la 170°C (coacere jos-sus) pentru cca 20 de minute. (timpul de coacere poate diferi de la cuptor la cuptor)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu