marți, 18 decembrie 2018

Ruladă cu cacao fără gluten Szafi Free

Ruladă cu cacao Vegan fără gluten Szafi Free
(fără lapte, ouă, soia, adaos de zahăr și este sărac în grăsimi)

Ruladă cu cacao Vegan fără gluten Szafi Free

Ruladă cu cacao Vegan fără gluten Szafi Free

„Poate” fi cu blat subțire, cu umplutură extragroasă, respectiv, cum se face ruladă cu cacao fără ouă!
Rețeta ruladei cu „brânză”, cocos și castane Vegan
Ingrediente (pentru o tavă de 32×25 cm):
Preparare:
Ingredientele blatului se amestecă cu un tel, după care turnăm aluatul într-o tavă care nu se lipește, suflată cu spray de ulei de nucă de cocos, și-l coacem la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 8 minute. Vom obține un blat subțire, ușor crăpat la suprafață.
Peste aluat întidem crema (în tavă), și îl rulăm în tavă (pornind pe latura mai îngustă), suflăm rulada cu șprayul de ulei și înapoi la cuptor pentru încă 30 de minute.
Umplutură vegetală cu brâznă (ruladă dots):
(cca. 80% din cremă a intrat în ruladă, dacă pun mai mult, crapă blatul! Restul am mâncat-o.)
Ingrediente:
Ruladă cu „brânză„ fără gluten Szafi Free
umplutură cu castane (ruladă de castane):
Ingrediente:
Ruladă cu castane fără gluten Szafi Free

umplutură cu cocos (ruladă bounty):
Ingrediente:
Ruladă cu cocos fără gluten Szafi Free

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu