vineri, 29 noiembrie 2019

Biscuiți „pöffeteg” vegani „cu ciocolată” Szafi Free (fără gluten, fără lapte, fără ouă, fără soia)

 Biscuiți „pöffeteg” vegani „cu ciocolată” Szafi Free (fără gluten, fără lapte, fără ouă, fără soia)

Chiar dacă rețeta este fără zahăr, fără ciocolată, fără unt, fără făină de grâu, fără ouă, preparatul este cu amestec de făină cu carob este foarte gustos!! 🙂

Szafi Free vegán, gluténmentes pöffeteg sütemény

Colega noastră, Julika a făcut preparatul delicios, vă recomand tuturor; este fără grăsimi și fără zahăr! 🙂
Ingrediente pentru prăjitură(15 bucăți):
  • 200 g amestec de făină cu carob pentru brioșe Szafi Free (AICI!)
  • 25 g pudră de carob
  • 20 g îndulcitor paleo de 4 ori mai dulce Szafi Reform(AICI!)
  • 1 g sare himalaya Szafi Reform(AICI!)
  • 2 g bicarbonat de sodiu (AICI!)
  • 60 g cremă de cocos (AICI!)
  • 20 g oțet de mere
  • 80 g apă călduță
  • cei care nu țin dietă săracă în grăsimi mai pot adăuga o lingură de ulei de cocos solid, ca a doua zi să nu se usuce.
Deasupra:
  • 30 g eritrit pudră Szafi Reform (AICI!)
  • 5 g făină de fibră de bambus Szafi Reform(AICI!)
Preparare:
Amestecăm separat ingredientele uscate de cele lichide.
După care amestecăm cele două compoziții și frământăm.
Punem hârtie de copot în tavă..
Amestecăm pudra de eritrit cu făina de fibre de bambus.
Cu mâna umezită formăm găluște de mărimea unei nuci și le rostogolim în amestecul de făina de fibre de bambus cu pudra de eritrit.
Coacere:
În cuptorul preîncălzit coacem la 190 de grade timp de 12 minute.

În final lăsăm la răcit.

Valori nutriționale pe bucată:
  • Energie: 57 kcal
  • Lipide: 1,1 g
  • Grăsimi: 1,3 g
  • Carbohidrați: 10,7 g
Poatarea lui Szafi de pe pagina de instagram oficială: (https://www.instagram.com/szafi_fitt/):
“Peste o lună vine Crăciunul, așa că eu am început să răspândesc rețetele de prăjituri, pe care le prepar în perioada sărbătorilor de Crăciun. Asta am avut ieri în meniu la desert. Asigurați-vă din timp că prăjiturile pe care doriți să le facețti de Crăciun vor ieși impecabile, ca în momentul de față să nu aveți probleme. Prăjituri rapide, ușoare, delicioase pentru toate gusturile. Nu conține zahăr adăugat, făină de grâu, soia, ulei și este 100% din ingrediente pe bază de plante.” 

Update (Voi mi-ați trimis):
Asta a scris Olah Zsuzsanna despre ea: Până acum am încercat varianta „cu nivel redus de carbohidrați, dar de data aceasta este „fără nimic” și este foarte delicios! În loc de pudră de carob, am folosit pudră de cacao și coajă de portocală rasă.”

Tóth Judit a folosit amestecul de făină Szafi Free Express; fără gluten, fără lapte. A spus că au ieșit mai moi cu făina aceasta:

Și Schumacher Csilla le-a preparat:
Szafi Free vegán pöffeteg
Așa arată preparatul lui Horváth Eszter:
Szafi Free vegán pöffeteg
Așa arată „biscuiții” cu carob a lui Szathmáryné Vantara Klaudia:
Gluténmentes karobos pöffeteg
Și Bálint Vivien le-a încercat:
Și Csikos Gabi le-a încercat:
La fel și Serfel Tímea:

“„Pöffeteg” cu ciocolată cu cacao, cu aromă de rom, fără gluten și fără zahăr.” - a scris la poza ei Pintér Alexa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu