luni, 16 mai 2016
Cornuri dietetice , paleo ( fără gluten , lapte , drojdie , conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente :
·
10
g de pudră de albuș de ou ( poate fi înlocuit cu făină de tapioca )
·
3
lingurițe de condimente pentru pâine
·
3
ouă de mărimea M
·
150
g de lapte de nucă de cocos
·
1
lingură de amestec de semințe ( pe deasupra )
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute să se odihnească .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus ( aici )
, apoi îl împărțim în 5părți egale . Sucim din ele batoane de 22 cm , astfel
încât capătul lor să fie mai subțire .
Cu un cuțit crestăm în trei locuri batoanele, le ungem cu ouă sau ulei de
nucă de cocos , apoi le presărăm cu amestecul de semințe .
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 35 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată ( fără amestecul de semințe ) :
Valoare energetică : 96,7 kcal
Proteine : 6,3 g
Lipide
: 4,6 g
Carbohidrați : 6,6 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu