vineri, 27 mai 2016

Pișcoturi crocante paleo ( fără gluten , lapte , zahăr )




Poate fi consumat de cei care au intoleranță la gluten , la lactoză , la drojdie , diabetici , sunt la dietă paleo , sau vor să slăbească !

          Ingrediente :
·       20 g de făină Szafi Fitt pentru prăjituri ( aici )
·       25 g de făină pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       Un praf de sare ( aici )
·       Coaja a unei jumătăți de lămâi bio
·       40 g de eritrit ( aici )
·       2 ouă de mărimea M ( 115 g )

Mod de preparare :

Batem spumă din ouă , sare și îndulcitor .
Amesecăm ingredientele uscate , adăugăm coaja de lămâie . Adăugăm spuma treptat , amestecând cu grijă .
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt formăm 8 pișcoturi cu ajutorul unui poș de ornat . ( Dacă se densește aluatul , adăugăm câteva linguri de apă ! )
Dacă nu au ieșit pișcoturile uniforme , le aranjăm cu mâinile ude .

Coacere :

Se coc 18 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade .

Valoarea nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 15 kcal
Proteine : 1 g
Lipide : 0,7 g
Carbohidrați : 1 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu