marți, 31 mai 2016

Sandwich cald extra dietetic , „ fără carbohidrați ” ( paleo light , fără făină de semințe , fără gluten )


Sandwich cald , „ fără carbohidrați ” , cu puține grăsimi , fără făină de semințe , fără gluten !



Deoarece nu vă recomand să mâncați carbohidrați după amiaza și seara , acest sandwich cald este pentru toți cei care vor să mănânce pâine după amiază sau seara , sau pe lângă mâncare ce conține mai multe grăsimi nu vor să consume carbohidrați ( combinația de grăsimi + carbohidrați îngrașă cel mai tare ) , sau au poftă de un sandwich cald cu cârnați , eventual nu au voie să consume multe carohidrați .

          Ingrediente :
·       50 g de făină pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       1g de usturoi granulat
·       2 g de sare Himalaya ( aici )
·       1 ou de mărimea M
·       1 albuș de mărimea M
·       100 g de apă
·       10 g de ulei de nucă de cocos ( aici )

+ umplutură : poate fi orice după preferințe

Mod de preparare :
Frământăm ingredientele , după căteva minute de odihnă întindem aluatul și tăiem din el 4 foi de aluat ( să încape în sandwich maker). Așezăm 2 foi în sandwich makerul încălzit și suflat cu ulei, apoi adăugăm umplutura ( ex. suncă , cașcaval , legume etc .). Așezăm peste umplutură și celelalte 2 foi , apăsăm marginile , apoi lăsăm jos capacul sandwich makerului , iar după 3 minute îl închidem și prăjim încă 10-12 minute , până când se face .
Ingredientele acestea sunt pentru 4 sandwichuri de formă de triunghi .

Valoarea nutrițională a unui triunghi ( fără umplutură ) :

Valoare energetică : 48,7 kcal
Proteine : 2,6 g
Lipide : 4 g
Carbohidrați : 0,3 g


Cu făină de ovăz ( din cauza făinii de ovăz , nu este garantat fără gluten )


Ingrediente :
·       40 g de făină pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       30 g de făină de ovăz
·       1 g de sare Himalaya ( aici )
·       1 ou
·       2 albușuri
·       100 g de apă

Cu făină pentru copt ( garantat fără gluten ! )
Ingrediente :
·       50 g de făină pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       50g de făină pentru copt ( aici )
·       Un praf de sare Himalaya ( aici )
·       1 ou
·       2 albușuri
·       80 g de apă




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu