miercuri, 13 iulie 2016

Strudel bounty




Fără gluten , lapte , ouă , făină de semințe , zahăr , soia !
Poste fi consumată de diabetici , de cei care țin dietă paleo sau vor să slăbească !

          Rețetă :

·       115 g  făină paleo pentru patiserii dulci ( aici )
·       130 g de lapte de nucă de cocos ( călduț )   à 70 g de cocomas ( aici ) + 60 g de apă
·       25 g de ulei de nucă de cocos cald ( aici )

Amestecăm igredientele și frământăm aluatul 1-2 minute .

Preparăm jumătate de porție din crema bounty ( rețetă aici ) !
Preparăm crema după rețetă și o lăsăm 15 minute să se întărească .
Între timp întindem aluatul într-o formă de dreptunghi . Punem crema în mijlocul aluatului și așezăm peste o tabletă de ciocolată . Tăiem laturile aluatului în felii , apoi împachetăm ștrudelul cu ele , să obținem o formă de spic . Îl ungem cu ouă .
Se coace 20 de minute la 180 de grade .

Lăsăm ștrudelul să se răcească și-l feliem .

2 comentarii:

  1. Se pune si lapte de cocos si crema de cocos?multumesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună . Da se pune și lapte de cocos și cremă de cocos .

      Ștergere