vineri, 19 august 2016

Tort jerbo Szafi Free , vegan , cu conținut redus de grăsimi ( fără gluten , lapte , ouă , zahăr , soia )




          Ingrediente :

          Blat :
·       O porție de blat alb vegan , fără gluten , ulei ( rețeta aici )

Cremă :
·       Gem fără zahăr ( am folosit gem de măceșe , dar este foarte gustos și cu cem de prune , afine , caise etc. ) după gust
·       Nucă măcinată după gust
·       Blat sfărâmat

Toping de ciocolată fără ulei :
·       25 g de cacao pudră ( aici )
·       25 g de eritrit pudră ( aici )
·       30g de apă

Mod de preparare :
Preparăm blatul , apoi îl tăiem în două , astfel încât tăiem din mijloc o felie subțire .
Sfărâmăm felia de tort și o amestecăm cu gemul și cu nuca ( să fie gemul mai dens ) .
Umplem tortul cu gem , apoi turnăm peste topingul de ciocolată .

Îl punem în frigider pentru câteva ore .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu