vineri, 28 octombrie 2016

Brioșe sau blat Szafi Free cu carob , cu îndulcitor de patru ori mai dulce ( vegan , fără gluten , lapte , zahăr adăugat , cu puține grăsimi )





Aceste brioșe sunt mai moi , nu se sfărâmă atât de tare !

Ingrediente ( 6 brioșe sau un tort ) :


·       160 g de amestec făină cu carob pentru blat și brioșe Szafi Free  ( aici )
·       140 g de apă
·       16 g de zeamă de lămâie
·       10 g de îndulcitor Szafi Fitt de patru ori mai dulce ( aici )
·       1 g de sare Himalaya ( aici )
·       1 g de spray de ulei pentru ungerea formei


Mod de preparare :

Preîncălzim cuptorul la 175 de grade .

Amestecăm ingredientele , astfel încât să adăugăm la urmă făina și- l amestecăm cu un tel , până ce obținem o cremă densă .

Suflăm formele de brioșe cu spray de ulei , sau o formă de tort mai mică , de aproximativ 16-18 cm .

Se coc 18-20 de minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade .

După ce se coc le suflăm cu apă sau ulei , ca să obținem o culoare mai frumoasă .

Obținem 6 brioșe mai mari , sau 18 mini brioșe .

Valoare nutrițională pe 100 g :

Valoare energetică : 107 de calorii
Proteine : 2,2 g
Lipide : 0,7 g
Carbohidrați : 21,2 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu